Harika Kanatlar: Işık Kamera Kayıt

Harika Kanatlar

Harika Kanatlar: Işık Kamera Kayıt, Gerome sabah gökyüzünde akrobasi uçuşları yapmaktadır. Yük taşıma vagonu Roy aşağıdan onu izlemektedir. Yere iniş yapan Gerome Roy'u üzgün bir halde görür. Bunun nedenini sorduğunda Roy uçmayı çok istediğini fakat bunun imkansız birşey olduğunu söyler. Bunun üzerine Gerome Roy'un ön kısmına bir halat bağlayıp onu gökyüzünde uçurmaya başlar. Roy ve gerome havada eğlenirken Jet'de onlara katılır. Bu sırada kuleden Cimbo Jet'i anons eder. Jet arkadaşlarına hoşçakal deyip kuleye gider. Merakla bugün nereye teslimat yapacağını sorar. Cimbo birçok ünlünün yaşadığı Hollywood'a gidip Raylie isminde bir çocuğa teslimat yapacağını söyler. Hollywood'un çok ünlü biryer olduğunu ve orada birçok filmin çekildiğini söyler. Duydukları karşısında çok heyecanlanan Jet hazırlıklarını tamamlayıp bir an önce yola çıkar.

Raylie evinde kedisi ilke birlikte siparişini beklemektedir. Jet Hollywood'un üzerinde uçarken tam da görmek istediğim bir yer diye düşünür. Raylie'nin evini bulup robot adama dönüşür. Kapıyı çalıp teslimatınız var diye seslenir. Raylie Jet'i içeriye davet edip kutusunu açar. İçerisinden bir uzaylı maskesi çıkar. Jet bununla ne yapmayı düşünüyorsun diye sorunca, Raylie kendisinin bir film yönetmeni olduğunu bunu da ilk büyük filminde kullanacağını söyler. Jet'ten filmindeki uzaylı rolünü oynamasını ister. Jet büyük bir keyifle kabul eder. Birlikte bahçeye çıkarlar. Bahçede Jet'i arkadaşları ile tanıştırır. Bahçeye kurduğu film setini gösterir. Biraz sonra filmi çekmeye başlarlar. Jet uzaylı maskesini takıp dünyayı ele geçirmeye çalışan bir uzaylı olup Raylie'nin hazırladığı maket şehri dağıtmaya başlar. Yönetmen Raylie çekimi durdurup Jet'ten gökyüzünde üçlü takla hareketini yapmasını ister. Jet bunu kendisinin yapamayacağını söyler. Raylie bunu kimin yapabileceğini düşünürken Jet harika kanatları çağırmanın zamanı geldi der. Raylie harika kanatlar da kim diye sorunca, Jet ne zaman ihtiyaç duysam hemen yardıma gelen muhteşem uçak arkadaşlarım der ve kuleyi arar. Cimbo'ya durumu anlatır.

Cimbo bu iş için en uygun uçağın Gerome olduğunu düşünüp onu gönderir. Gerome bir an önce sete gelip maskesini takar ve rolünü oynamaya başlar. Jet'le birlikte dünyayı istila eden uzaylılar olurlar. Raylie'nin arkadaşı Viktoria uzaylıları yakalayan kız rolünde oynamaktadır. Fakat Viktoria filmin çok kaba ve şiddet içerikli olduğunu düşünüp oynamak istemez. Raylie bunu değiştirmek istemeyince iki arkadaşın arası açılır. Arkadaşının çok üzgün olduğunu görünce Raylie fikrini değiştirip, bundan sonra filmlerinde gürültü patırtı olmayacağını söyler. Filmi yeniden çeken çocuklar insanlar ve uzaylılar arasındaki dostluk konusunu işlerler. İşin sonunda harika bir film yaptıkları için hepsi çok mutludur. Jet ve Gerome arkadaşlarına hoşçakal deyip hava üssüne geri dönerler.

Birkaç Harika Kanatlar Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiniz mi? Hikaye koleksiyonumuzdaki Harika Kanatlar'ın tüm hikayelerini okuyabilirsiniz.