Harika Kanatlar: Tüylü Dostlar

Harika Kanatlar Çizgi Film Hikayeleri

Harika Kanatlar: Tüylü Dostlar, Donie ve Dizzy hava üssünde üzerlerine çıkartmalar yapıştırırken Jet yanlarına gelip ne yaptıklarını sorar. Donie çıkartma yapıştırdıklarını, isterse kendisine de verebileceğini söyler. Elinde duran bir avuç çıkartmayı Jet'e gösterirken rüzgar hepsini uçurur. Çıkartmalar yukarıda uçmakta olan Büyük Albert'in gözlerine yapışır ve bir anda yerdeki kutuların üzerine düşer. Jet ve arkadaşları onu kurtarmaya geldiğinde Cimbo kuleden Jet'i anons eder. Jet arkadaşlarına hoşçakal deyip kuleye gider. Bugün nereye teslimat yapacağını sorar. Cimbo Papua Yeni Gine'de yaşayan Sam adında bir çocuğun siparişi olduğunu söyleyip, bu ülke hakkında bilgiler verir. Jet bir an önce hazırlıklarını tamamlayıp yola çıkar. Sam kuşları çok seven kardeşi Mandy ile siperişini beklemektedir. Jet Papua Yeni Gine üzerinde uçarken muhteşem bir manzara seyreder. Sam'in yaşadığı köyü bulup robot adama dönüşür. Kapıyı çalıp teslimatınız var diye seslenir. Sam ve Mandy heyecanla kapıyı açarlar. Jet kutuyu teslim eder.

Hep birlikte dışarıya çıkıp kutuyu açarlar. İçerisinden bir fotoğraf makinesi çıkar. Sam onu alıp ilk önce Jet'in fotoğrafını çeker. Daha sonra kardeşi Mandy'nin çok sevdiği cennet kuşlarının resmini çekmek için ormana giderler. Cennet kuşları çok canlı renklere sahip olan ve harika dans eden bir kuş türüdür. Mandy onları evde beklerken Jet ve Sam ormanda kuşları aramaya başlarlar. Ormanın derinliklerinde kuşun sesini duyup sesin geldiği yöne giderler. Bir ağacın dalında ötmekte olan cennet kuşunu görüp Sam resmini çekmek ister. Yeterince yakın olmadığını düşünüp kuşa yaklaştıklarında kuş bir anda ürküp kaçar. Jet, jet hızını kullanıp peşinden gitse de başarılı olamaz ve bir ağaca çarpıp yere düşer. Bir anda gökyüzünde uçmakta olan bir sürü cennet kuşu görürler. Jet onlarla konuşmak için havalanır fakat onlar da korkup kaçar. Sam bu iş böyle olmayacak diye düşünürken, Jet harika kanatları çağırmanın zamanının geldiğini söyler.

Sam harika kanatlar da kim diye sorunca, Jet ne zaman ihtiyaç duysam hemen yardıma gelen muhteşem uçak arkadaşlarım der ve kuleyi arar. Cimbo'ya durumu anlatır. Cimbo bu iş için en uygun uçağın Büyük Albert olduğunu düşünüp onu gönderir. Büyük Albert Jet'in yanına gelip hemen işe el atar. Geçmiş zaman çantasından bir kuş kostümü bulup Jet'e giydirir. Bu sayede kuşlar Jet'i kuş zannedip korkmayacaktır. Jet kuş kostümü ile havalanıp kuşların yanına gider. Onlarla birlikte dallara konup dans eder. Bu sırada aşağıdan Sam onların fotoğraflarını çeker. Bir an önce eve dönüp fotoğrafları kardeşine verir. Mandy kuş fotoğraflarına çok sevinir. Sam Jet ve Büyük Albert'a teşekkür eder. Harika kanatlar arkadaşlarına hoşçakal deyip, bir kişiyi daha mutlu etmenin verdiği sevinçle hava üssüne dönerler.

Birkaç Harika Kanatlar Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiniz mi? Hikaye koleksiyonumuzdaki Harika Kanatlar'ın tüm hikayelerini okuyabilirsiniz.