Harika Kanatlar: Doğum Günü Kutlaması

Harika Kanatlar

Harika Kanatlar: Doğum Günü Kutlaması, Jet havaalanında yerde gördüğü valizlerin kime ait olduğunu düşünürken Paul gelir. Demek birileri valizlerini kaybetti deyip elindeki büyüteçle iz sürmeye başlar. Karşısında savrularak gelen kargo aracı Roy'u görür. Demek valizleri sen düşürdün Roy der. Bu sırada Roy arkasından gelip o benim ikiz kardeşim Rey der. Jet onları izlerken hava kontrolden Cimbo onu anaos eder. Jet merakla hava kontrol kulesine gider. Merhaba Cimbo bugün beni nereye gönderiyorsun diye sorar. Cimbo bugün iki teslimat yapacaksın der. Meksika'da yaşayan Thomas ve Manuel adında ikiz kardeşlerin siparişi olduğunu söyler. Meksika Kuzey Amerika içerisinde, muhteşem kumsalları ve çok büyük şehirleri var der. Bir an önce gitmek için sabırsızlanan Jet bütün hazırlılarını tamamlayıp yola çıkar. Jet sonunda Meksico City'e geldim burası ne kadar büyük bir şehir der. Çocukların yaşadığı evi bulup robot adama dönüşür. Bu sırada ikizler doğum günleri için hazırladıkları özel kostümlerini giymiş siparişlerini bekliyordur. Manuel oyuncak midilliye binip beklerken, Thomas astronot kıyafetleriyle bekler. Jet kapıyı çalıp siparişiniz var der. İkizler heyecanla kapıyı açarlar.

Jet benim adım Jet, herzaman tam vaktinde der ve kutuları çocuklara verir. Hepsi bir içeriye girip kutuları açarlar. Manuel'in kutusundan midilli, Thomas'ın kutusundan astronot pinyata çıkar. Jet bu pinyatalarla ne yapacaksınız diye sorar. Çocuklar partide gözlerimizi bağlayıp değnekle onlara vurmaya çalışacağız diye cevap verirler. Jet'in neden iki pinyata sipariş verdiniz sorusuna Manuel aynı gün doğmamıza ve ikiz olmamıza rağmen farklı zevklerimiz var diye cevap verir. Birlikte bahçeye çıkarlar. Bahçede iki ayrı masa hazırlanmıştır. Biri midilli temalı, diğeri uzay temalı kutlamalar çocuklar için hazırlanmıştır. Kapı çalar ve arkadaşları gelirler. Thomas ve Manuel arkadaşlarını kutlamalarına davet ederler fakat arkadaşları tercih yapmak istemezler. İkizler tercih yapmak zorundasınız deyince önce midilli kutlamasına giderler. Thomas buna üzülür ve şimdide roket fırlatmaca oynayalım der. Bu kez bütün çocuklar Thomas'ın tarafına geçerler. Manuel midilli dansı yapalım der, Thomas ay dansı. Çocuklar bir o tarafa bir bu tarafa gitmekten yorulmuştur. Bu sırada asılı olan pinyataların yerinde olmadığını farkederler. Jet ben gidip bakarım der. Etrafı kolaçan eder fakat kayıp pinyataları bir türlü bulamaz.

Manuel ve Thomas doğum günü kutlamalarımız berbat oldu diye üzülürler. jet üzülmeyin harika kanatları çağırmanın zamanı geldi der. İkizler harika kanatlar da kim diye sorunca, Jet ne zaman ihtiyaç duysam hemen yardıma gelen muhteşem uçak arkadaşlarım der ve Cimbo'yu arar. Durumu ona anlatır. Cimbo bu durum için ey uygun uçağın Paul olduğunu düşünüp onu gönderir. Çocuklar üzgün üzgün beklerken Paul gelir. ikizler Paul'den pinyatalarını bir an önce bulmasını ister. Paul önce ip ucu toplamalıyız der ve Jet'den yardım ister. Büyütecini çıkarıp yerdeki renkli kağıt parçalarını takip etmeye başlar. Kağıtlar duvarın diğer tarafında devam ediyordur. Jet'le birlikte iz sürmeye devam ederler. Kağıtlar onları dev kaktüslerin olduğu yere götürür. Jet havalanıp kaktüslerin ortasında pinyataları görür. Onları nasıl alırız diye düşünürken Paul halatlarını çıkarıp Jet'e verir. Jet Paul'u aşağıya sarkıtır. Paul iki pinyatayı da alır. Astronot pinyatayı midilli pinyatanın üzerine oturtur. jet çocuklara tek bir kutlama yapabilirsiniz der. Bu fikir çocukların çok hoşuna gider. Partinin sonunda pinyatayı patlatıp şekerleri etrafa saçarlar. Jet ve Paul çocuklara hoşçakal deyip güzel bir günün sonunda hava üssüne geri dönerler.

Birkaç Harika Kanatlar Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiniz mi? Hikaye koleksiyonumuzdaki Harika Kanatlar'ın tüm hikayelerini okuyabilirsiniz.